KIRIKKALE AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİNİ YAŞADI

KIRIKKALE AÇIK HAVA SİNEMA KEYFİNİ YAŞADI

Kırıkkale Belediyesi her yıl düzenlediği açık hava sinema etkinliklerine bu yıl da devam etti.

A+ A-

Kırıkkale Belediyesi her yıl düzenlediği açık hava sinema etkinliklerine bu yıl da devam etti. Kırıkkaleliler Büyükşehir Parkı etkinlik alanında "Son Mektup" isimli filmin gösterimi yapıldı.


Kırıkkale Belediyesi her yıl düzenlediği açık hava sinema etkinliklerine bu yıl da devam etti. Kırıkkalelilere Büyükşehir Parkı etkinlik alanında "Son Mektup" isimli filmin gösterimi yapıldı.  Düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde Kırıkkaleliler açık hava sinemasının keyfini yaşadılar.SICAK YAZ AKŞAMLARINDA SİNEMA KEYFİYLE BULUŞTURUYORUZ

Kırıkkale Belediyesi açık hava sinema etkinliklerinde Büyükşehir etkinlik alanındaki yerde devam ediyor. Kırıkkaleliler bu akşam Son Mektup isimli filmi izlediler, etkinliğe Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan katılarak, vatandaşlarla bir araya geldiler. Başkan Saygılı, "Hemşerilerimizle birlikte Son Mektup filmini izledik Ayrıca Sinema Günleri vesilesiyle vatandaşlarımızı sıcak yaz akşamlarında yazlık sinema keyfi ile buluşturmuş oluyoruz sinema etkinliğimiz devam edecek." diye konuştu.

HAFTA SONUNA KADAR GÖSTERİM OLACAK

Açık hava sinema etkinliğine gelen Kırıkkalelilere ayrıca Mısır ve limonata ikramında bulunuldu. Sinema etkinliğine cuma akşamı “Uzun Hikaye” Cumartesi akşamı ise “Aşk Tesadüfleri Sever” isimli filmlerle devam edilecek Büyükşehir etkinlik alanında düzenlenen sinema gecesine çok sayıda Kırıkkaleli çocuklarıyla birlikte katılarak hoşça vakit geçirirler.  Etkinliğe katılan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ederek akşamlarında bizleri böyle bir etkinlikle buluşturan Başkanımıza teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandılandı. 


Bu haber toplam 512 defa okunmuştur